Referencer

Stor portefølje af forskellige projekter

Vores referencer taler for sig selv, og vi er stolte af vores mange vellykkede projekter. CR Electric repræsenterer en moderne virksomhed med over 35 års erfaring inden for entreprise, service, typehuse og fiber, kabelteknik og gravearbejde. Vi mener, at nøglen til succes ligger i effektiv kommunikation og åben dialog med vores kunder, leverandører og medarbejdere.

Service

Amager Ressourcecenter

Opførsel af administrativ bygning og løbende service. Vi var tilknyttet byggeprojektet i 2017-2018 på den administrative del af den samlede bygning på i alt 12 etager. Vi har siden da, kørt fast service på denne del af bygningen samt alt udenfor (også kendt som skibakken).
Offentlig

Sport 24

Vi har været med til at opbygge flere Sport 24 butikker rundt omkring i landet, hvor vi blandt andet har installeret alt el, og siden hen udfører serviceeftersyn på flere af lokationerne også.


Erhverv

Mindegård

For mindegård har vi blandt andet opført en high-end lejlighed og showroom i København. Med specieldesignede løsninger på eksempelvis belysning og smartstyring via. KNX er projekterne i en klasse for sig selv.

Avanceret luksus

Entreprise

Køge Kyst

271 boliger, 8 erhvervslejemål samt 9.000 kvadratmeter parkeringskælder.
Projektet startede i 2021 og forventer at stå færdigt i 2025.
Projektet har blandt andet stillet store krav til miljø, samt koordinering af omkring 200 mand.

Universits Sygehus Køge (USK)

USK opfører en tilbygning af ca. 5.000 m2 administrations- og undersøgelsesrum. Projektet startede i 2022 og står færdigt i 2024, hvor Steno Diabetes Center står klar til at flytte ind. Vi har blandt andet opført lysstyring, tavler, nød- og panikbelysning samt solceller.

Kirkebjerg Børnehus

Børnehuset i Brøndby er et nyt byggeri som påbegyndte i 2023 og som forventes at stå færdigt i løbet af 2024. Bygningen er på 2.000 kvadratmeter.



Brug for hjælp til jeres næste projekt?

Uanset hvilket projekt du står over for, kan du regne med CR Electric. Vores erfarne team er klar til at levere professionel og pålidelig service. Vi vægter en effektiv kommunikation og åben dialog højt for at sikre, at dine krav og forventninger opfyldes. Kontakt os gerne, og lad os hjælpe med at realisere dit projekt med kvalitet og ekspertise.

Ekspertise og kvalitetsarbejde

Skræddersyede løsninger

Langsigtet engagement

Vagtudkald

Vi gør opmærksom på at et vagtudkald i Danmark udgør min. 3800,00 inkl. moms, hvis det er uden for vores normale arbejdstid som er alle hverdage 07:00-15:00