Service

Tekniske installationer og service

Med et stærkt team af dedikerede medarbejdere står vores serviceafdeling klar til at assistere kunder i hele Danmark. Vores bredde i ekspertise gør, at vi kan servicere en mangfoldighed af klienter - lige fra erhvervsvirksomheder til statslige institutioner og lokale offentlige enheder.

Tilfredse kunder og god kommunikation

For os betyder en god kundeoplevelse alt. Vi mener at kvalitetsarbejde i kombination med upåklagelig service sikrer tilfredse kunder. Vi prioriterer en kontinuerlig og effektiv kommunikation højt, for at sikre at vi blandt andet altid er opdateret på kundens behov, og hurtigt kan tilpasse os, hvis nye udfordringer skulle opstå. Vi tror også på vigtigheden af konsultation før projektets start, hvilket reducerer risikoen for udfordringer senere og for at sikre en effektiv eksekvering af opgaven.

En fast kontaktperson

For at sikre en glidende serviceoplevelse tildeler vi større kunder en dedikeret kontaktperson. Denne person leder teams, som er godt bekendt med kundens specifikke behov, bygninger og interne processer.
Vores medarbejdere repræsenterer branchens elite - de er fagligt dygtige, pålidelige, har stor erfaring og kan tilpasse sig forskellige situationer. Vores montører er også udstyret med servicevogne, der indeholder de mest almindelige materialer, så de hurtigt og effektivt er rustet til at løse de fleste opgaver on-site.

Energioptimering og driftssikkerhed

Vi har haft fornøjelsen af at tilbyde vores service til utallige kunder gennem årene og oftest i et mangeårigt samarbejde. Med regelmæssig kontrol og vedligeholdelse af el-installationer og udstyr bliver behovet for reparation og renovering reduceret væsentligt og sænker samtidig de samlede omkostninger og øger driftssikkerheden. Ligesom lovpligtige eftersyn er vigtige for at få efterset eksempelvis brandanlæg og -installationer kontinuerligt for at kende omfang, konsekvenser samt løsninger og økonomi der måtte være forbundet med at afhjælpe eventuelle skader. Dette for igen at sikre god driftsøkonomi, -sikkerhed samt minimering af risici for nedbrud og driftsforstyrrelser. 

Modernisering og energioptimering er en stor del af vores daglige arbejde, da det netop reducerer udgifter og gør bygninger og liv smartere.

Vi har en bred erfaring hos mange forskellige kunder, som spænder fra alt som uddannelsesinstitutioner, detailhandelspartnere, erhvervslejemål, offentlige institutioner og ejendomsselskaber, og er stolte af vores arbejde med disse kunder. 

Har du brug for professionelle øjne på dine installationer eller behov for at få gennemgået og serviceret dine installationer er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

 

Værdier

Vores services

Vores andre kompetencer

Entreprise

CR Electric har været repræsenteret på diverse byggeprojekter i mere end 35 år og har stået for el-installationerne på disse projekter. Dette hovedsagligt på kommunale og statslige adresse...
Maskinfører

Fiber, kabelteknik og graveentreprise

I vores specialiserede afdeling for fiber- og graveentreprise har vi et dedikeret team bestående af optil 50 professionelle og dygtige medarbejdere. Hver enkelt af...

Typehuse

Gennem mange år i branchen har vi positioneret os som en betroet partner inden for el-installationer i typehuse, hvilket afspejles i vores arbejde, pålidelighed og ekspertise...

Fordele ved at samarbejde med os

CR Electric - din fremtidssikrede partner

Ekspertise og kvalitetsarbejde

Skræddersyede løsninger

Langsigtet samarbejde og engagement

Opdag vores bredde af elinstallationsløsninger

Hos CR Electric har vi specialiseret os i at levere førsteklasses elinstallationer og service til en lang række forskellige sektorer. Uanset om det er intelligente bygningsinstallationer, avancerede sikkerhedssystemer eller skræddersyede el-løsninger til boliger, står vores team af erfarne elektrikere klar til at imødekomme dine specifikke behov. Vores engagement i innovation og kvalitet sikrer, at vi konstant ligger i front med de nyeste teknologiske løsninger. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dit projekt med professionalisme og ekspertise.

Vi sørger for en tryg og sikker proces

Vagtudkald

Vi gør opmærksom på at et vagtudkald i Danmark udgør min. 3800,00 inkl. moms, hvis det er uden for vores normale arbejdstid som er alle hverdage 07:00-15:00