Typehuse

Mestre i elinstallationer i typehuse

Med over 35 års erfaring og elinstallationer i mere end 8.000 typehuse gennem årene, står CR Electric som en ekspert inden for elinstallationer i typehuse. 

Vores samarbejde med fremtrædende byggefirmaer har skærpet vores evner og forståelse for hvert unikke byggeprojekt. Vi garanterer høj kvalitet og pålidelighed, understøttet af vores dygtige elektrikere, der konstant opdateres med den nyeste teknologi og produkter. 

For os er kundens ønsker og tilfredshed altid i centrum, hvilket også afspejles i vores detaljerede kundemøder med slutbrugeren, hvor vi sammen finder de bedste individuelle tilpassede løsninger inden for el og teknik. 

Vores fokus på kvalitetsprodukter, kombineret med mange års erfaring sikrer at dit hjem bliver præcis som du drømmer om – så du kan dreje nøglerne om i dit nye hus med vished om at du har taget de bedste valg for dig og dine installationer.

 

Referencer

Milton huse

Milton Huse

Milton Huse blev etableret i 2013 og er i dag solidt plantet på det danske marked. Vi har været med siden start og lavet installationer for kunder på både Sjælland og i Jylland i hundredvis af huse.
Lind & Risør huse

KroneHuse

KroneHuse er en forholdsvis ny spiller på markedet, som allerede har etableret sig solidt på, blandt andet de danske rækkehus projekter. KroneHuse tilbyder desuden nybyg, renovering og tilbygninger.

Menzer & Kristensen

Menzer & Kristensen bygger blandt andet eksklusive typehuse, hvor der er mulighed for at tilføje unikke detaljer. Vi har været med på rejsen og skabt unikke boliger de sidste mange år til kunder på hele Sjælland.
Træhuse.dk

Træhuse

Træhuse bygger eksempelvis lavenergihuse i en trækonstruktion CR Electric har installeret el i husene siden 2016 og været med til at skabe unikke boliger for kunder som vægter naturlige materialer ekstra højt.
Lind & Risør huse

Lind & Risør

Lind & Risør er et full service arkitekt- og byggefirma som har bygget fremtidens eftertragtede huse siden 1980. Vi har skabt boliger sammen med dem siden vi startede CR Electric i 1988.
Vagtudkald

Vi gør opmærksom på at et vagtudkald i Danmark udgør min. 3800,00 inkl. moms, hvis det er uden for vores normale arbejdstid som er alle hverdage 07:00-15:00