Lærlinge

Send os din lærlinge ansøgning

Drømmer du om at forfølge en karriere inden for elektrikerfaget og være en del af en virksomhed, der sætter standarden for innovation og bæredygtig udvikling? Så er CR Electric det rette sted for dig. Vi søger passionerede og engagerede individer, der ønsker at lære og udvikle sig som en del af vores team.

Lad os sammen bygge fundamentet til din succes og forme fremtiden inden for CR Electric, hvor dedikation møder innovation. Ansøg nu og send din ansøgning til Laerling@crelectric.dk

 

Er det dig vi søger?

Ledige stillinger

Se vores udvalg af ledige stillinger og send din ansøgning, hvis du er interesseret i at blive en del af CR Electric-teamet.

Maskinfører

Uopfordret ansøgning

Hvis du ønsker at blive en del af vores hold og dele vores engagement for kvalitet og pålidelighed, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Skab din fremtid med os

Vores arbejdsmiljø er præget af nysgerrighed og idérigdom. Som en del af vores team får du mulighed for at udforske og implementere innovative løsninger, der skubber grænserne for elektrisk teknologi. Vi investerer i din faglige udvikling gennem skræddersyede træningsprogrammer, mentorordninger og adgang til de nyeste teknologier. Vi sætter pris på mangfoldighed i vores team, da det skaber en dynamisk og berigende arbejdsplads. Uanset din baggrund eller erfaring, opfordrer vi dig til at bringe dine unikke perspektiver og ideer ind i vores fællesskab. Vi tror på, at det bedste arbejde udføres i fællesskab. Vores flade organisationsstruktur og åbne kommunikationskanaler skaber et miljø, hvor alle stemmer bliver hørt.

Faglig udvikling i fokus

Hands-on erfaring

Innovativ miljø

Vagtudkald

Vi gør opmærksom på at et vagtudkald i Danmark udgør min. 3800,00 inkl. moms, hvis det er uden for vores normale arbejdstid som er alle hverdage 07:00-15:00